Skip links
HİDROPRES

yaglama sistemleri

Yağlama Sistemleri

GRES YAĞLAMA SİSTEMLERİ

GRES YAĞLAMA SİSTEMLERİ

Gres yağlama, ağaç işleme makineleri gibi küçük makinelerden çelik fabrikaları veya kağıt fabrikaları gibi büyük ağır sanayilere kadar geniş bir uygulama alanına sahiptir.

Birçok özel tasarım seçeneği ile birlikte merkezi gresleme sistemlerine uygun geniş gres pompası paketleri, herhangi bir gres yağlamanın güvenilir ve uygun maliyetli bir şekilde geliştirilmesine olanak tanır. Gres yağlama sistemlerinde gres pompaları, yağlama noktalarına uygun miktarda gres sağlar.

Otomatik gresle yağlama için en popüler kullanılanlar Çift Hatlı ve Aşamalı(progressive) Bölücülerdir/Dağıtıcılardır.

Kategorideki Diğer Ürünlerimiz:

İNCEYAĞ YAĞLAMA SİSTEMLERİ

HAVA-YAĞ YAĞLAMA SİSTEMLERİ

DEVRİDAİMLİ(TOPLAMALI) YAĞLAMA SİSTEMLERİ

MİN. MİKTAR(KURUYA YAKIN-MQL) YAĞLAMA SİSTEMLERİ

Gres Yağlama Sistemleri

Otomatik gres yağlama sistemleri, pres makinelerinin çalışması için kullanılan hidrolik sistemlerin başarılı bir şekilde yağlanması için kullanılır. Gres yağlama sistemleri, gres yağını kullanarak hidrolik boru içerisindeki sürtünme oranını minimum seviyeye düşürür ve boru hatlarının temiz kalmasını hedefler. Otomatik yağlama sistemleri içerisinde yer alan bu gres yağlama tekniği, farklı kapasitelerde ve basınç değerlerinde üretilir. 

Gres pompaları, yüksek basınçlı gresleri yağlama noktalarına taşıyarak makine parçalarının düzenli olarak yağlanmasını sağlar. Gres pompası çeşitleri, özellikle ağır sanayi ve otomasyon sektörlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Pompanın kapasitesi ve özellikleri, kullanılacak gresin tipine, yağlama ihtiyacına ve uygulama koşullarına göre değişebilir.

Otomatik Yağlama Sistemleri Kullanımı Nedenleri

Otomatik yağlama sistemleri işlemi 6 temel nedenle gerçekleştirilir:

·        Sürtünmeyi azaltma

·        Aşınmayı önleme

·        Şok ve titreşimi azaltma

·        Isıyı düşürme

·        Korozyonu engelleme

·        Kirliliği önleme     

·        Otomatik Yağlama Sistemi Tasarımı